Ось вам 5 рецептів курячого маринаду.
Пивний.
Інгредієнти:
Соєвий соус 200 мл.;
Мед натуральний 150 мл.;
Пиво 200 мл.;
Часник 2 зубки;
Червоний перець 1 стручок;
Розмарин 1 гілка.
Спосіб приготування:
Пропустіть часник через прес та змішайте з іншими інгредієнтами.
Замочіть курку в маринаді та поставте в холодильник на 12 годин.
Страва виходить надзвичайно ніжна.
Пряний.
Інгредієнти:
Цибулина ріпчаста 1 шт.;
Часник 3 зубки;
Лимонний сік 30 мл.;
Сіль та червоний перець за смаком.
Спосіб приготування:
Почистьте та покришіть цибулю і часник.
Додайте спеції та лимонний сік і перемішайте.
Замочіть в маринаді м’ясо на 6 годин.
Винний.
Інгредієнти:
Сухе червоне вино 400 мл.;
Оливкова олія 8 ст. л.;
Розмарин 1 гілка;
Сіль;
Перець;
Чебрець за смаком.
Спосіб приготування:
Змішайте всі інгредієнти.
Замочіть в маринаді курку на 30 хвилин.
Гострий.
Інгредієнти:
Цибуля ріпчаста 2 шт.;
Оливкова олія 4 ст. л.;
Подрібнені лаврові листки 2 шт.;
Сіль;
Перець чилі;
Паприка за смаком.
Спосіб приготування:
Почистьте та дрібно поріжте цибулю.
З’єднайте всі інгредієнти.
Натріть сумішшю куряче м’ясо та залиште на 6 годин маринуватися.
Італійський.
Інгредієнти:
Лимонний сік 25 мл.;
Оливкова олія 5 ст.л.;
Часник порошок 1 ч. л.;
Сіль;
Перець;
Італійські трави за смаком.
Спосіб приготування:
До м’яса додайте спеції, олію та сік.
Ретельно перемішайте та залиште на 30 хвилин маринуватися.
Грейпфрутовий.
Інгредієнти:
Грейпфрут 1 шт.;
Цибуля ріпчаста 1 шт.;
Часник 2 зубки;
Мед натуральний 2 ст. л.;
Винний оцет 2 ст. л.;
Вода 200 мл.
Спосіб приготування:
Почистьте та подрібніть часник й цибулю.
Вичавіть сік з грейпфрута.
Змішайте всі інгредієнти.
Замочіть курку на 4 години.
Всі маринади різні і курка з кожним по своєму неймовірно смачна.
Приємного апетиту!