Рецепт допоможе вам приготувати найпростіший десерт до чаю, який точно сподобається всім ласунам у вашій родині.
Пише Публікація
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
вода – 300 мл;
борошно – близько 400 г;
сіль – дрібка;
дріжджі – 1 ч.л.
Для приготування сиропу необхідно:
сік лимона – 1 ч.л;
вода і цукор по 1 ст.л.
Процес приготування десерту
Теплу воду змішуємо з цукром і сіллю, дріжджами і перемішуємо до однорідності.
Борошно просіваємо і частинами всипаємо в рідку основу. Тісто має бути густим, як домашня сметана.
Накриваємо плівкою і залишаємо на 1 годину в теплому місці.
Викладаємо тісто в щільний пакет, обрізаємо куточок або в кондитерський мішок.
Розігріваємо досить соняшникової олії і по невеликій кульці тіста видавлюємо в олію.
Обсмажуємо з усіх боків до золотистого кольору.
Для сиропу змішуємо всі інгредієнти, ставимо на невеликий вогонь і варимо на помірному нагріванні близько 7 хвилин.
Кульки опускаємо в сироп і просочуємо ним, виймаємо.
Порада: частину кульок, крім сиропу, можна ще опустити в розтоплений шоколад, чорний або молочний на ваш смак.